#Ge/2020-
voorgaande
voorgaande
Arnhem -
Bovenaanzicht van de botermakerij waarin 2 karns van elk 10.000 liter inhoud zijn opgesteld
De flessenopslag-
een capaciteit van respectievelijk 7000, 9600 en 4000 stuks per uur
De vul-
De afdeling van het laboratorium, waar de melk op vetgehalte en kwaliteit wordt onderzocht
In de bactoriologische afdeling van het laboratorium wordt dagelijks de gehele productiegang van alle artikelen gecontroleerd.
Alle gereed gekomen producten worden in 3 koelcellen opgeslagen. Hierboven de koelcel voor gepasteuriseerde melk.
De expeditiehal, van waaruit dagelijks alle producten worden afgeleverd.
Rechts de melkmeters voor de afgifte van de losse melk, links de koelcellen
Het kantoor
Het ontvangsthal
De personeelscantines
Boven: het autopark / daaronder: De afdeling detailverkoop
Het ter gelegenheid van de ope-
Dit is aangebracht in de hal van het kantoor
De continu-
Arnhem CAMIZ -
Geen frame -